omdat er altijd iets te vertellen is

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Posted by Unknown - - 1 reacties



Eindelijk, de beurs is voorbij. Niet dat de beurs zo vervelend is, maar je kunt eigenlijk weinig anders doen. Nu de beurs voorbij is, dat was eigenlijk gisteren al, zoals je op Martine haar blog hebt kunnen lezen, kunnen we veel meer leuke dingen doen. 1 van die dingen is een tripje naar Disneyland Californian Adventure, een soort Disney Studios als je het wilt vergelijken met parijs. Een heel prettig park, want het was allemaal precies te doen in een dag. Een paar attracties gedaan die we al kenden, zoals de muppets 3d show, maar ook onwijs leuke nieuwe dingen, zoals de 3d show van Toy Story, waarbij een 3d show, inclusief bril, wordt gecombineerd met een shietspelletje, dat was echt gieren van het lachen.

Shows en optredens waren gaaf en check vooral ons staaltje voice acting bij Beauty in the Beast (filmpje). Maar het meest bijzonder was toch wel de attractie Soaring over California. Martine was er vorig jaar al in geweest toen ze naar een of ander vipfeestje mocht, maar ik mocht dit jaar voor het eerst. Het klinkt te suf: je zit in een karretje en vliegt over de landschappen van Californie. Twintig jaar geleden was het misschien ook inderdaad suf en saai geweest, maar anno 2009 is de techniek zo briljant dat je letterlijk door de wolken vliegt, wat is dat ontzettend gaaf. Dat, gecombineerd met prachtige muziek, geeft het geheel een emotionele lading...alsof je hier hoort.

Filmpjes en verslagjes gaan een beetje door elkaar heen lopen nu, omdat er niet altijd tijd en ruimte is om te monteren, maar daar moet je maar even doorheen prikken. We zijn vanmorgen uitgcheckt, en daarna door Serena opgehaald met de auto. Eerst gewinkeld in Chinatown, en daarna wat lunch genuttig bij The Cheesecake Factory (waar ze de meest briljante sinaasappelsap hadden). Daarna, jawel, rolschaatsen. Kun je je nog die videoclips herinneren van 20 jaar geleden, met van die rolschaatsbanen en neon kleuren? Dat is precies de rolschaatsbaan die we vandaag hebben bezocht, alleen hebben ze er sindsdien niets meer aan gedaan. Voor hen een slechte zaak, voor ons een fantastische ervaring. Een paar rondjes fijn wezen rollen op die dingen, maar zonder bescherming, hadden ze daar niet, dus na een valpartij en een flink gat in mn broek had ik het wel weer gehad.

Inmiddels gearriveerd bij Mickey z'n huis en daar een beetje gesetteld. Wat is dat een fijn huis zeg, martine voelt zich hier ook ernorm thuis, het zijn gewoon hele lieve mensne.. En ik mag me uitleven. Mickey werkt aan een nieuwe versie van een Disney-project waarvoor teksten moeten worden bedacht en ik mag en kan hem daarbij helpen, en dat is natuurlijk helemaal cool. Pluspunt is dat het ook nog eens heel erg goed gaat, dus daar zit zeker toekomst in, alleen weten we nog niet hoe. Erg tof, erg gaaf, Disney rules en de wereld is een fijne plek.

Hoop dat daar ook alles goed gaat.

xx en trusten.

Martin en Martine

One Response so far.

  1. Anonymous says:

    Leuke site!. Er zijn nog weinig goede sites over dit onderwerp te vinden.
    Ben blij met jullie post!
    Ik kan helaas geen bookmark aanmaken naar martingijzemijter.blogspot.com in Firefox. :( Weten jullie hoe dit komt?

    Groetjes Barbara